Wimperextensions

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.

Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara maar wel de mascaralook! ‘s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!
De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

De voordelen van wimperextensions op een rijtje:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
 • Natuurlijke uitstraling
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Blijft tot 6 weken zitten
Prijzen wimperextensions

Nieuwe set € 79,50 2,5 uur
Opvullen 2 weken € 24,50 1,5 uur
Opvullen 3 weken € 34,50 1,5 uur
Opvullen 4 weken € 46,50 2,0 uur
Verwijderen van wimperextensions opzet door Comfort and Beauty Gratis
Verwijderen van wimperextensions opgezet door een andere salon € 19,50

Veelgestelde vragenKan/mag ik douchen en zwemmen met de Wimperextensions?
Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten, etc. Gewoon doen wat je altijd al deed. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!

Mag ik Mascara gebruiken?
Je kunt mascara gebruiken op waterbasis geen olie (olie lost de lijm op). Onze ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn.

Is er keuze in dikte, lengte en curve van de Extension?
Ja, je bepaalt zelf welke extension je graag geplaatst wilt hebben (dikte, lengte en curve). Natuurlijk adviseren wij hierbij.

Beschadigen mijn eigen Wimpers?
Nee, indien de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren, deskundige styliste en de juiste producten worden gebruikt beschadigen je wimperextensions niet! De producten die wij gebruiken zijn speciaal voor deze methode ontwikkeld. Je loopt dus niet met ‘afgebroken’ wimpers mocht je besluiten om de extensions te laten verwijderen.

Hoe houd ik mijn Wimperextensions optimaal?
Wij adviseren om na circa 2 tot 4 weken een zogenaamde refill te laten doen. Door de groeicyclus verlies je van nature je eigen wimpers en daarmee ook je extensions. Om de ‘volle wimper look’ te behouden plaatsen wij dan extensions op de nieuwe wimpers.

En als ik de Wimperextensions wil verwijderen?
Je extensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Wij hebben hier speciale remover voor.