Actueel

Comfort & Beauty: 13-02-2015, 15:01
Valentijnsactie !!

Verras je geliefde met een cadeaubon van
€ 25,- en ontvang een gratis nagellak naar keuze!

Bij besteding van € 50,- of meer aan cadeaubonnen ontvangt u een manicure behandeling incl. lak (t.w.v. € 22,50)
+ de lak voor thuisgebruik!
Comfort & Beauty: 06-02-2015, 10:12
Wimperextensions zijn hot!
Wil jij elke dag snel klaar zijn met oogverblindende wimpers of ga jij op vakantie en heb je geen zin in uitgelopen mascara? lees hier alles over de wimperextensions!

Wat is het verschil?
Wimperextentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

De behandeling
Wimperextentions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen de klanten kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. De prijs die van een behandeling is € 79,50 en neemt ongeveer 2 uur in beslag. De wimpers blijven gemiddeld 4 tot 6 weken zitten. Bij 3 a 4 weken beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Een refill kost tussen de €25,- en € 42,50 afhankelijk van de staat van de wimpers. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextentions.

Wat zijn de voordelen?
Wimperextentions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextentions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen 'gaten' in de wimpers. De wimperextentions zijn namelijk vol, dik en van zichtzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden.Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Don’ts
Het gebruik van waterproof make-up op of bij de wimpers kan schadelijk zijn voor de wimperextentions. Ook het gebruik van olieproducten wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat de lijm waarmee de wimpers bevestigd zijn, los laat. Mascara over je wimpers is niet nodig en verkort de hechtingstijd van de wimperextensions.
Comfort & Beauty: 04-02-2015, 11:54
Gaat u binnenkort op wintersport? Let erop dat u zich goed insmeert! De sneeuw weerkaatst circa 80% van de uv-straling waardoor u sneller de huid beschadigd.

http://www.huidarts.com/nieuws/de-schaduwkanten-van-zon-en-skivakanties/
Comfort & Beauty: 24-01-2015, 12:12
Dagje op de beauty beurs leuke inkopen en ideeën opdoen!!
Comfort & Beauty: 17-01-2015, 10:12
http://www.huidarts.com/nieuws/melanomen-bij-vrouwen-vaker-aan-de-onderste-ledematen/
Comfort & Beauty: 02-01-2015, 11:56
Op woensdag 4 februari en/of donderdag 19 februari zal ik deelnemen aan de cursus zwangerschapsmassage hiervoor ben ik opzoek naar een dame die 6 a 7 maanden zwanger is. Ken je iemand die het leuk lijkt om mee te gaan stuur dan een privé bericht of stuur een mail naar info@comfortandbeauty.nl